Payas Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: ürk milli eğitiminin amaçları ışığında; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, özgüvenini kazanmış, hoşgörü sahibi, araştırmacı, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, dürüst, bireyler, yetiştirmektir. BİZ İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, öğrencisine okulumuzda öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes el birliği ile her gün daha iyiye ve başarıya ulaşmak için çalışsın ve hedefi "12" den vursun.

Misyon: Elimizdeki bütün eğitim-öğretim imkânlarını sürekli, planlı, etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, her öğrencimizi: milli kültüre bağlı, iyi vatandaş ve iyi insan olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.00 12.40-14.10
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://payasyunusemreortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karbeyaz Mah. Kutup Sok. No 1 Payas/HATAY

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okul Payas İlçesi Karbeyaz Mahallesi Yeni Köy yolu üzerinde bulunmaktadır. Bahçe alanı 3333 m2dir. Bina alanı 328 m2dir.

Adres - Karbeyaz Mah. Kutup Sok. No 1 Payas/HATAY

Ulaşım Şehir içi taşıma kooparatifi